To, čo je inde nadštandard, je u nich samozrejmosť.
Dedo, otec a syn – línia rodinnej mäsovýroby v rázovitej obci Jablonica siaha cez tri generácie. Poctivosť, ktorú majú hlboko zakódovanú v génoch, sa odráža aj na kvalite výrobkov, vyrábaných podľa tradičných receptúr.
Žijeme v dobách, kedy sa všetko chemicky upravuje a pôvod mäsa je častokrát veľká neznáma. Avšak mäso, ako základ ich výrobkov, pochádza len z overených chovov. Následne sa opracuje tak, aby sa do produktov dostali len kvalitné časti, ostatné ide striktne bokom. Chemické nástreky vodou, či primiešavanie separátu u nich nemajú svoje miesto.
Kúpou ich produktov sa vrátite v čase do doby, keď všetko chutilo a voňalo mäsom, prírodnými koreninami a jemným zaúdením. Keď ste nemuseli čítať zloženie, keď nemusel byť na obale percentuálny podiel mäsa, pretože všetko bolo mäsové.