V kategórii Pliecko na guláš nájdete šťavnaté a mäkké bravčové mäso, ktoré je ako stvorené na prípravu tradičných gulášov, perkeltov či dusených jedál. Bravčové pliecko je vďaka svojmu jemnému prekladu tukom prirodzene šťavnaté, mäkne počas pomalého varenia a výborne viaže chuť korenín a omáčok. Vhodné na každodenné varenie aj rodinné hostiny.
Prečo si vybrať bravčové pliecko na guláš z edelia.sk?
- Ideálne mäso na pomalé varenie a dusenie
- Jemne prerastené – zostáva šťavnaté a mäkké
- Starostlivo upravené a balené pre jednoduchú prípravu
- Čerstvé bravčové od overených dodávateľov
Mäso je pripravené na okamžité použitie – bez kostí, s ideálnou veľkosťou kociek na guláš.
Inšpirácie na využitie bravčového pliecka
- Klasický guláš na červenom víne so zemiakmi alebo chlebom
- Segedínsky guláš s kyslou kapustou a smotanou
- Perkelt z pliecka s domácimi haluškami alebo knedľou
- Pomalé pečené pliecko na cesnaku a cibuli
Vyskúšajte aj kombináciu so zeleninou, hríbmi alebo korenistými omáčkami.
Doplňte svoj nákup aj o ďalšie mäso a ingrediencie:
Objednajte si kvalitné bravčové pliecko na guláš online a pripravte si doma poctivý a chutný recept ako od babičky.