
Brownie pozná každý. Cviklu tiež. Okrem toho, že je veľmi zdravá a hodí sa ako príloha alebo surovina do šalátov, viete ju parádne využiť aj pri pečení. Dnes vám ukážeme recept, ako ju zamaskujete a vykúzlite aj vďaka nej skvelý, vláčny a navyše zdravý čokoládový brownie, ktorý si môžete dopriať bez výčitiek.
Brownie pozná každý. Cviklu tiež. Okrem toho, že je veľmi zdravá a hodí sa ako príloha alebo surovina do šalátov, viete ju parádne využiť aj pri pečení. Dnes vám ukážeme recept, ako ju zamaskujete a vykúzlite aj vďaka nej skvelý, vláčny a navyše zdravý čokoládový brownie, ktorý si môžete dopriať bez výčitiek.
Cvikla má nízky obsah kalórií, ale vysoký obsah cenných vitamínov a minerálov. Zaujímavé je, že obsahuje prakticky trochu zo všetkých látok, ktoré ľudské telo potrebuje. Má viacero pozitívnych účinkov, ako napríklad: očista organizmu, podpora chudnutia, udržiava krvný tlak, zlepšuje športový výkon, pomáha v boji proti zápalu, podporuje zdravie tráviaceho traktu a chudnutie.
Cvikla má nízky obsah kalórií, ale vysoký obsah cenných vitamínov a minerálov. Zaujímavé je, že obsahuje prakticky trochu zo všetkých látok, ktoré ľudské telo potrebuje. Má viacero pozitívnych účinkov, ako napríklad: očista organizmu, podpora chudnutia, udržiava krvný tlak, zlepšuje športový výkon, pomáha v boji proti zápalu, podporuje zdravie tráviaceho traktu a chudnutie.