
Tieto pomerne jednoduché ale za to chutné cestoviny vás zasýtia a prinesú chuťovú zmenu do vašej kuchyne.
Tieto pomerne jednoduché ale za to chutné cestoviny vás zasýtia a prinesú chuťovú zmenu do vašej kuchyne.
Arašidy sú skvelými pomocníkmi pri prevencii srdcovo-cievnych ochorení. Obsahujú resveratrol, ktorý má veľmi pozitívne účinky na naše srdce apodľa výskumov ich zaradenie do nášho jedálnička pomáhajú znižovať aj riziko žlčových kameňov.
Arašidy sú skvelými pomocníkmi pri prevencii srdcovo-cievnych ochorení. Obsahujú resveratrol, ktorý má veľmi pozitívne účinky na naše srdce apodľa výskumov ich zaradenie do nášho jedálnička pomáhajú znižovať aj riziko žlčových kameňov.
1. Mäso alebo iný proteín nakrájajte a na oleji tepelne upravte vo väčšej panvici.
2. Do misky dajte ingrediencie na omáčku a premiešajte tak, aby vznikla konzistentná hmota. Nemusíte sa obávať ak by bola príliš hustá, ešte sa zriedi na ideálnu konzistenciu. (Keďže sa do omáčky pridávajú aj pikantné prísady, môžete množstvo upraviť podľa svojich chuťových preferencií a tolerancie)
3. Podľa návodu uvarte cestoviny a po uvarení sa nezbavte všetkej vody- 2dcl bude potrebných na zriedenie omáčky. Tú po zriedení môžete pridať k mäsu alebo ju môžete rozdeliť do 2 servírovacích misiek, vložiť do nej cestoviny a poriadne ich premiešať, aby boli poriadne "obalené". Na vrch potom už len dáte mäso alebo iný proteín. Môžete dozdobiť jarnou cibulkou, šalotkou, nakrájanými arašidmi, sezamom alebo pokvapkať mesiačikom z limetky.