
Tarhoňa je v bežnej kuchyni dosť podceňovaná. Ja ti ukážem jeden rýchly recept, ktorý si určite obľúbiš aj ty! Všetko pripravíš v jednej panvici a tarhoňu môžeš zameniť za orzo alebo slovenskú ryžu.
Tarhoňa je v bežnej kuchyni dosť podceňovaná. Ja ti ukážem jeden rýchly recept, ktorý si určite obľúbiš aj ty! Všetko pripravíš v jednej panvici a tarhoňu môžeš zameniť za orzo alebo slovenskú ryžu.
Mimo rýb a morských plodov je veľmi zložité nájsť kvalitný zdroj omega-3 mastných kyselín. Omega-3 mastné kyseliny pochádzajú z mlieka kráv, ktoré spásajú čerstvú trávu. Na 100g hmoty obsahuje parmezán 190 mg omega-3 mastných kyselín. Omega-3 je prospešné najmä pri tlmení zápalu, zlepšení vaskulárnych funkcií a znížení krvného tlaku.
Mimo rýb a morských plodov je veľmi zložité nájsť kvalitný zdroj omega-3 mastných kyselín. Omega-3 mastné kyseliny pochádzajú z mlieka kráv, ktoré spásajú čerstvú trávu. Na 100g hmoty obsahuje parmezán 190 mg omega-3 mastných kyselín. Omega-3 je prospešné najmä pri tlmení zápalu, zlepšení vaskulárnych funkcií a znížení krvného tlaku.