0
0,00€
Košík je prázdny
Menu
0
Košík je prázdny

Vaše notifikácie

Francúzske rezne

Autor receptu: Mnami by Lucy

Ak ťa omrzeli klasické rezne, vyskúšaj tieto francúzske – sú dokonale chrumkavé a zároveň šťavnaté. Ako prílohu odporúčam varené zemiaky s maslom a zeleninový šalát.

Náročnosť
Stredné
Počet porcií
3 porcie
Čas prípravy
30 minút

Ak ťa omrzeli klasické rezne, vyskúšaj tieto francúzske – sú dokonale chrumkavé a zároveň šťavnaté. Ako prílohu odporúčam varené zemiaky s maslom a zeleninový šalát.

Ingrediencie (Kliknite na položku pre nákup)

Kúpiť všetky ingrediencie:
Do košíka
Vybrať počet porcií:
3

Na prípravu 3 porcií potrebujeme:

Kuracie prsia 2 ks
Vajce 2 ks
Grécky jogurt Momentálne nedostupné 3 veľké lyžice
Hladká múka 2 veľké lyžice
Cesnak 2 strúčiky
Soľ 1 podľa chuti
Čierne korenie 1 podľa chuti
Petržlenová vňať 1 podľa chuti
Olej na vysmážanie 1 podľa chuti

Postup

  1. Kuracie prsia nakrájaj na malé kúsky a daj ich do väčšej misy. Pridaj vajcia, jogurt/ kyslú smotanu, hladkú múku, soľ, čierne korenie a najemno nasekanú petržlenovú vňať. Dobre premiešaj a pridaj prelisovaný cesnak.
  2. Na panvici rozohrej olej a lyžicou vkladaj mäsovú zmes. Vyprážaj dozlatista z oboch strán.
  3. Podávaj s varenými zemiakmi alebo zemiakovým pyré.