
Špargľa patrí k ľahko spracovateľnej zelenine, netreba ju dlho variť ani dochucovať. Polievka je dostatočne sýta, má príjemnú krémovú konzistenciu a pripravená je doslova za pár minút.
Špargľa patrí k ľahko spracovateľnej zelenine, netreba ju dlho variť ani dochucovať. Polievka je dostatočne sýta, má príjemnú krémovú konzistenciu a pripravená je doslova za pár minút.
Špargľa neobsahuje tuk, má minimum kalórií a je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov a stopových prvkov. Znižuje hladinu cholesterolu, upravuje krvný tlak a zlepšuje látkovú výmenu. Špargľa je tiež zdrojom vitamínu E, ktorý posilňuje váš imunitný systém. Bojuje s nafukovaním a podporuje trávenie.
Špargľa neobsahuje tuk, má minimum kalórií a je bohatým zdrojom vlákniny, vitamínov a stopových prvkov. Znižuje hladinu cholesterolu, upravuje krvný tlak a zlepšuje látkovú výmenu. Špargľa je tiež zdrojom vitamínu E, ktorý posilňuje váš imunitný systém. Bojuje s nafukovaním a podporuje trávenie.