0
0,00€
Košík je prázdny
Menu
0
Košík je prázdny

Vaše notifikácie

Domáce arašidové maslo

Autor receptu: Monika T.

Vynikajúca domáca dobrota, ktorá poteší nielen najmenších. Rýchla príprava a autentická chuť!
Náročnosť
Ľahké
Počet porcií
2 porcie
Čas prípravy
20 minút
Vynikajúca domáca dobrota, ktorá poteší nielen najmenších. Rýchla príprava a autentická chuť!

Ingrediencie (Kliknite na položku pre nákup)

Kúpiť všetky ingrediencie:
Do košíka
Vybrať počet porcií:
2

Na prípravu 2 porcií potrebujeme:

Slnečnicový olej 4 PL
Neosolené arašidy 200 g
Soľ Momentálne nedostupné 1 ČL

Postup

1. Neosolené a olúpané arašidy si opražíme na panvici.

2. Opražené arašidy dáme do mixéra, osolíme a najemno rozmixujeme.

3. Pridáme olej a znova krátko premixujeme

4. Prelejeme do misky, necháme vychladnúť a dáme maslo stuhnúť do chladničky

TIP: Výborné na raňajky s opečeným chlebíkom