0
0,00€
Košík je prázdny
Menu
0
Košík je prázdny

Vaše notifikácie

Zeleninovo cestovinové kuracie prsia

Autor receptu: Monika T.

Veľmi chutné a jednoduché cestoviny sa hodia sa na každú príležitosť. Sú veľmi rýchlo uvarené a sú vynikajúce.
Náročnosť
Stredné
Počet porcií
4 porcie
Čas prípravy
30 minút
Veľmi chutné a jednoduché cestoviny sa hodia sa na každú príležitosť. Sú veľmi rýchlo uvarené a sú vynikajúce.

Ingrediencie (Kliknite na položku pre nákup)

Kúpiť všetky ingrediencie:
Do košíka
Vybrať počet porcií:
4

Na prípravu 4 porcií potrebujeme:

Čerstvá petržlenová vňať 10 g
Olivový olej 3 PL
Kuracie prsia 400 g
Červená paprika 1 ks
Cibuľa červená 1 ks
Soľ 1 ČL
Mleté čierne korenie 1 ČL
Drvené chilli 1 ČL
Sušený cesnak Momentálne nedostupné 1 ČL
Mlieko 1250 ml
Penne Barilla Rigate 400 g
Syr Momentálne nedostupné 100 g

Postup

1. Na olivovom oleji vo väčšom hrnci opečieme kuracie mäso nakrájané na kocky.

2. Opečené mäso vyberieme z hrnca a uložíme zvlášť do misky.

3. Do hrnca, v ktorom sa robilo mäso, dáme na plátky nakrájanú papriku a cibuľu. Chvíľku opečieme a následne do hrnca k zeleninovej zmesi pridáme už opečené mäso

4. Potom pridáme všetky suché ingrediencie a poriadne všetko premiešame. Takto premiešané necháme pár minút dusiť.

5. Do hrnca prilejeme mlieko, nasypeme cestoviny, premiešame a necháme variť približne 15 minút, kým sa cestoviny neuvaria.

6. Keď’ sú cestoviny už uvarené, pridáme nastrúhaný syr. Pri podávaní ešte porciu posypeme jemne nasekanou petržlenovou vňaťou.