
Do zlatista upečené, krémové a navrchu chrumkavé. Tieto gratinované zemiaky si zamiluješ hneď po prvom súste. Skvelo sa hodia ako príloha, no zasýtia aj ako ľahké bezmäsité jedlo s čerstvým šalátom.
Do zlatista upečené, krémové a navrchu chrumkavé. Tieto gratinované zemiaky si zamiluješ hneď po prvom súste. Skvelo sa hodia ako príloha, no zasýtia aj ako ľahké bezmäsité jedlo s čerstvým šalátom.
Okrem vitamínov, minerálov a iných zložiek obsahujú zemiaky určité látky nazývané karotenoidy (luteín a zeaxantín). Karotenoidy sú prospešné pre zdravie srdca a funkciu iných vnútorných orgánov.
Okrem vitamínov, minerálov a iných zložiek obsahujú zemiaky určité látky nazývané karotenoidy (luteín a zeaxantín). Karotenoidy sú prospešné pre zdravie srdca a funkciu iných vnútorných orgánov.